RESERVEREN

Umami Restaurant

Mei

De culinaire hotspot in het hart van Utrecht met terras aan de gracht

DE CULINAIRE HOTSPOT IN/VAN UTRECHT

Geniet van de heerlijkste gerechten

Welkom bij restaurant Umami. Dé culinaire hotspot in het hart van Utrecht. Ontdek hier de Aziatische keuken in een sfeervolle ambiance. Ons stijlvol ingerichte restaurant heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan 200 gasten. Geniet hier van de meest originele gerechten, welke allemaal zijn bereid met verse ingrediënten.

LEES MEER

Onbeperkt genieten

Neem een kijkje in ons unieke restaurant

Beleef de wereld van Umami, waar de variatiemogelijkheden onbegrensd zijn. Het is hier onbeperkt genieten. Alle gerechten staan in het midden van de tafel, om deze samen te proeven, te delen en te beleven.


Restaurant Umami heeft ruimte voor 200 couverts en is dan ook een perfecte locatie voor feesten en partijen. Bij ons kunt u meerdere tafels reserveren voor een trouwfeest, bedrijfsuitje, jubileum, familiefeest of een verjaardag.

INTRODUCTIE

VOOR LUNCH EN DINER

Ontdek de heerlijke vijfde smaak tijdens een lunch of diner. Maak hierbij een keuze uit een van onze drie unieke arrangementen: de All You Can Taste Lunch, het All You Can Eat Menu of het All You Can Taste Diner. Hierbij kiest u per ronde diverse gerechten.

Kies per persoon drie gerechten uit elke ronde, waarbij u zelf het aantal ronden kunt bepalen. De gerechten worden vervolgens midden op tafel geserveerd om samen te delen. Om de kwaliteit hoog te houden, worden de gerechten individueel geserveerd zodra de bereiding ervan klaar is.

Wat je kunt verwachten

Onze chef’s maken het vers voor u klaar!

Geniet van verse sushigerechten, zoals Nigiri, Gunkan, Temaki, Maki en Urumaki. Allemaal heerlijk vers bereid met kwaliteit groente, vis, vlees en schaaldieren. Ervaar alle smaken, maar vooral de vijfde karakteristieke Umami-smaak.

Meest gestelde vragen

Waar kan ik Umami vinden?

Umami Utrecht vindt u in het hart van Utrecht, aan de Utrechtse grachten. Ons adres is Oudegracht 74, 3511 AT Utrecht. Kunt u ons niet vinden, bel ons dan even via 030 231 6484.

Hoe kan ik reserveren?

U reserveert bij Umami Utrecht online via de knop aan de rechterkant/onderkant van de website. Hier kiest u een datum, het aantal personen en hoe laat u wilt komen. Wij vermelden bij uw reservering een eindtijd. Dit in verband met de eindtijd van de lunch en de sluitingstijd.

Wat betekent All You Can Taste?

Dit is een arrangement voor zowel de lunch als het diner. Met dit arrangement kunt u tijdens de lunch 2 uur en tijdens het diner 2,5 uur genieten van alle gerechten die we op de kaart hebben staan. Dit gebeurt in verschillende rondes en een maximaal aantal gerechten per ronde. 'All You Can Taste' is in die tijd mogelijk, oftewel om alles van de kaart te proeven.

Welke gerechten kan ik verwachten?

Bij Umami Utrecht kunt u gerechten proeven van zuur, zout, zoet, bitter en de vijfde smaak; Umami. Dus u kunt in die categorieën gerechten verwachten. De sushivarianten zijn Nigiri, Gunkan, Temaki, Maki, Uramaki.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

In de buurt van Umami zijn er verschillende parkeergarages, zoals Q-Park La Vie en ParkBee Kroonstraat. Vanuit die garages is ons restaurant op loopafstand.